Når kommer katteelskeren og henter katten sin?

Da jeg kom ned på kjøkkenet idag, var det dette synet som møtte meg på utsiden av vinduet. 

Det bor noen katteelskere i nabolaget. Det er lett å elske pus når man ikke aner hvor den er, eller hva den holder på med på dagtid. 

Jeg kan opplyse om at de er hos meg. Driter i blomsterbedet og parrer seg under terrassen. Tredje kull med innavl ser nå ut til å være på vei. Gratulerer!

Det er snakk om veldig kort tid nå, før katteavføringen finner veien til der den hører hjemme. Ønskes den levert i postkassen, på døren eller terrassen? Jeg er fleksibel og kan levere døgnet rundt. 

Hundeeieren på nedsiden av meg er også ganske lei kattene. Vi hadde en god prat idag. Hunden går bananas og bjeffer hver gang kattene kommer inn på plenen foran huset hennes. Da spretter de over til meg, som så jager dem ned igjen til henne. Hunden tar så en ny omgang med bjeffing. Sånn går dagene. 

For naboen toppet det seg en dag, da en katt fortsatt var i motorrommet på bilen hennes da hun startet opp. Bilen startet med et skrik for å si det sånn. Det endte med røket viftereim og masse kattehår. Katten overlevde, men bilen måtte repareres for nesten 8 000 kroner. 

Hvem skal ta ansvar for disse kattene? Jeg foreslår at dere som eier dem gjør det!

Fortsettelse følger… Følg BRK blogg på Facebook! 

 

#brkblogg #blogger #blogg #katt #katter #katteelsker #kattvekk #kattedritt #husoghage 

 

    1. Skaff deg en skummel hund med hundehus på terrassen? 🙂
      Jeg har katter, men de holder seg i hagen og på egen veranda. Alle behørig sterilisert/kastrert. Dessuten samler jeg dem inn for natten, så slipper det å bli katteslagsmål og remjing og veterinærtrengdende skader. Det er flere ukastrerte hannkatter i nabolaget…og de virrer rundt der de ikke skal.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg