Dagen derpå. F*ck Kvinnedagen!

“Sex er digg, men spør om lov!”

Dette var budskapet jeg hørte bli ropt i toget da jeg så på snapstoryen til blogger Helene Westergren. Hun hadde filmet toget på kvinnedagen. Jeg skrev dette blogginnlegget. Etterpå leste jeg bloggen hennes. Hun skriver godt, og vi to er ganske enige! 

 

Seriøst, kvinner?

Nei – la meg si: seriøst, småjenter?

Ikke fordi det er noe galt i å være en småjente. Småjenter kan jeg tåle at sutrer over bagateller.

Kvinner forventer jeg at har en viss evne til å reflektere, og gjerne kan koble inn hjernen før de åpner munnen.

 

I ytringsfrihetens og kvinnesakens navn, hva i all verden er det dere holder på med?

«Sex er digg, men spør om lov!»

Dette går dere gatelangs og hoier og skriker om.

Sex med dere som går i et slikt tog kan jeg faktisk ikke tenke meg er særlig digg.

Jeg har enda tilgode å ha sex med noen som jeg må spør om lov til å ha sex med. Da er de nemlig så lite tent på meg, at jeg med fordel kan oppnå mer digge ting på egenhånd.

 

Hva er det dere ønsker å oppnå med budskapet deres? Går dere virkelig rundt og tror at vi menn ikke tenker på annet enn sex?

Tror dere at norske gutter og menn stort sett tar for seg og forgriper seg på jenter i hytt å vær?

Det er et fåtall gutter som faktisk er badboys. De er enkle å unngå hvis dere vil.

Vil dere det?

Sex kan være digg. Hvis dere ikke har lyst, så bare la vær å late som, så slipper dere som regel oppmerksomhet fra gutter og menn også. Så enkelt er det faktisk.

Kom opp med et mer gjennomtenkt budskap hvis dere vil ha respekt.

 

Kvinner er sin egen verste fiende

Hvis dere skrikhalser i toget virkelig er opptatt av likeverd for kvinner, så kan dere begynne med å selv respektere hverandre.

Kroppspresset dere kvinner er utsatt for, det har dere skapt selv! Det er dere kvinner som skriver side opp og side ned på blogger og i blader om hvordan den perfekte kroppen, make-upen, håret, rumper, kjønnsorgan og andre ting skal være. Det er dere som gjør dere selv til sexsymboler. 

Det er få som respekterer kvinner så lite som kvinner gjør selv!

Hvor mange av dere har hair extensions, eller kjenner noen som har det?

Er dere klar over at dere norske kvinner, med deres egoistiske forfengelighet, er en av årsakene til at fattige unge jenter i for eksempel India, Brasil og Øst-Europa blir glattbarbert på hodet? Dette fordi det vestlige markedet ønsker ekte menneskehår til sine extensions.

På kvinnedagen – av alle dager – belønner vestlige kvinner seg selv med rabatter på hair extensions! Bare for å trykke fattige kvinner enda litt lenger ned i dritten. Er ikke det hyklerisk, så vet ikke jeg! 

 

Og klær, vesker, sko og alt annet dilldall som mange av dere hamstrer – dere vet, eller burde vite at det stort sett er kvinner som sitter og syr dette. Fattige kvinner. Under elendige arbeidsforhold. Men innrøm det – dere gir totalt faen i det! Dere har som regel null skrupler med shoppingen deres, bare dere får tilfredsstilt eget behov. Nei, ikke behov. Egen lyst.  

 

Og så dette her tullet med å bestemme over egen kropp!

Det kortet spiller dere hver gang det er snakk om abort.

Ååååhhhh – vi må få bestemme over egen kropp!

Denne bloggen blir skrevet i USA. Her har flere stater abort til og med 24. svangerskapsuke. For noen år siden gikk kvinnelige politikere i staten Georgia til valg på å utvide til 28. uke. Altså 7. måned. På grunn av menn, vant de ikke frem.

Er dere kvinner så ustabile at dere alltid må ha angrefrist? Klarer dere ikke bestemme over egen kropp før dere sprer beina?

Er det så digg med sex, bare noen har spurt om lov først, at da kan det bare stå til?

Ikke kom å påstå at de fleste aborter skyldes voldtekt.

 

Snakket dere om likeverd?

Sist men ikke minst. Som en mann som har reist mye, så har jeg sett og snakket med mange prostituerte i mange land. Dette fordi de henger som en hale etter deg. Hvit mann lukter penger. Jeg har aldri hatt problemer med å respektere dem, horene altså. Jeg ser på dem som like mye verdt som meg selv. Som et menneske. Gudene må vite hvor mange ganger jeg har kjøpt nattmat til jenter som henger gatelangs nattestid og er «på jobb». Jeg har også registrert at disse jentene ofte blir slengt dritt til av “ordentlige jenter” – sånne som gjerne går i tog. Med hair extension. Dere er også like mye verdt, men jeg sliter med å respektere dere. 

Jeg følger bloggeren «Eskortefrøken» på blogg.no. Det er en norsk jente, bosatt i Bergen, som sammen med ca 25 andre norske jenter selger sex på innendørsmarkedet. Hun har kjæreste. Hun driver ifølge seg selv med det hun gjør fordi hun liker det. De fleste jenter jeg kjenner ville omtalt henne på negativt vis, som en skikkelig hore. Hun hadde to kunder på Hamar på kvinnedagen. Bloggen hennes gir bra innblikk i en spesiell hverdag. Klikk her for å lese!  

Selv synes jeg det er dumt at samfunnet er slik, at det er både tilbud og etterspørsel av kjøp og salg av sex, men jeg forstår veldig godt hvorfor. Det markedet tror jeg dessverre ikke blir mindre heller.

Kanskje kan neste års parole bli: Sex er digg, men betal først!

 

Avvikling

Eventuelt kan dere avvikle kvinnedagen. Det hadde vært på tide. Er det likeverd dere er opptatt av, ta valg i hverdagen som bygger opp om det. Begynn gjerne med eget hår. Vær fornøyd med det, og la andre jenter også få vite at de er flotte som de er.

Fokuserer dere på noe annet enn hva som er digg for dere, så kan det være at de i andre land en dag kan kaste sløret, og vise frem noe annet enn et skallet hode.

Det hadde vært digg! 

Følg gjerne BRK blogg sin offisielle Facebookside! 

 

#brkblogg #blogg #blogger #kvinnedagen #hairextensions #hyklere #hyklerisk #digg #sex #spøromlov #likeverd #kvinnekamp 

 

  1. Oioi.. her var det mye nagging om kvinner Bjørn… la nå oss kvinner få beholde kvinnedagen. Synest vi burde opprette en mannedag i disse likestillingsdagene.. så kan dere toppe hele driten med å gå i tog mot hair exstentions.. vesker , luremus and u know what.. 😉 elsker kvinnedagen..dagen da kvinner får ut all frustrasjon… lenge leve kvinnfolk.. hva skulle vell dere gjort uten oss?

  2. Ginger: Vet ikke om du helt har skjønt poenget mitt, for jeg trenger overhodet ikke en mannedag, og ikke trenger jeg gå i tog mot hair extensions heller. Men at dere kvinner liksom snakker kvinnesak på kvinnedagen må dere langt ut på landet med, så lenge dere stadig kjører maskineriet som undertrykker kvinner ellers i verden for full maskin.
   Kommentaren din her, fremhever vel absolutt mitt poeng – dere reflekterer overhodet ikke før dere skriker ut om den ene saken etter den andre.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg