Alvorlig smittet av egoist!

 

Egoistiske smittebærere 

Vi kjenner sikkert alle en som skryter av at han eller hun ikke har vært borte fra jobben på grunn av sykdom. Eller som forteller om at de ikke lar seg knekke av en liten forkjølelse.

Det er ofte disse personene som gjør at smitten brer seg! Jeg misliker sterkt slike folk! De burde holdt seg hjemme!

 

Min beste venn smittet meg!

På søndag kom bestekompisen min på besøk. Han skulle overnatte til mandag morgen, fordi han skulle med et tidlig fly, og jeg bor relativt nær flyplassen.

Jeg registrerte med en gang at han var ganske tett i nesen. Han bekreftet at han nok var litt vond i halsen også. Jada – han hadde nok vært i nærheten av noen syke unger også…

Dust! Jeg kan kalle ham det. Hva i huleste skulle han til meg med denne smitten å gjøre? Vil han virkelig at jeg skal tilbringe dagene med skjerf, under teppet på sofaen?

 

Utslått

Mandag ettermiddag kjente jeg de første symptomene. Sykdommen var på vei! Den livstruende forkjølelsen som bare menn kan få. Man flu!

Tirsdag morgen var jeg utslått.

Så utslått at jeg ikke har orket å blogge. Det eneste jeg har fått gjort de siste dagene er å tegne abonnement på Dplay, for så å sitte å se «Helt Perfekt» og «Neste Sommer». Innimellom har jeg hostet noen ganger. Ikke greit når det er sånn…

Jeg slo fast at det var kompisen min som hadde smittet meg, og via SMS lot jeg ham få vite hva jeg syntes om det. Han mente at han var helt frisk. Jeg slo fast at snufsingen min hørtes helt lik ut som da han snufset på søndag. Det er derfor sannsynlig at det er det samme.

En god venninne som jeg klagde min nød til, foreslo at jeg skulle lage meg en shot, bestående av vann, ingefær, sitron, gurkemeie og chili.

Jeg gikk i butikken for å handle. Kom hjem igjen med en boks C-vitaminer og en pakke kakemenn. Var rett og slett for syk til å lage noen shot av ingredienser jeg aldri har hatt i hus.

 

Kuren

Igår gikk jeg drastisk til verks. Først fyrte jeg opp noe hinsides i ovnen. Så gikk jeg på apoteket. Hadde fått ganske vondt i hodet av å se så mye Dplay, så Paracet ble innkjøpt.

Deretter Otrivin Comp. Den hjelper mot tett OG rennende nese. Har god erfaring med den. Funker på et meget interessant vis, da den tørker ut slimhinnene og lar deg pille ut store busefanter av det som ellers ville vært rennende snørr.

Så kjøpte jeg noe som heter ColdZyme. Aldri prøvd dette før, men den kunne forebygge og forkorte forkjølelse. «To sprut i munnen annenhver time – opptil 6 ganger daglig» står det på den. Her er det best å ikke tenke koffert. Den kostet 250 kroner, og skulle holde til 3 forkjølelser, så det blir fort en del spruting med den. 

Kom hjem igjen til huset mitt som nå hadde blitt en eneste stor varmeovn. Inntok X antall Paracet. Så fikk Otrivin Comp og ColdZyme sprayen virkelig kjørt seg. Jeg fylte opp både nese og munn! Deretter inntok jeg senga. Med dyne og i tillegg teppe oppå. Nå gikk jeg i koma.

Planen var å svette ut basseluskene. Jeg våknet ca 3 timer senere. Svett som en gris. Dusjet, skiftet på senga og sto opp. Var nå mye bedre.

 

Snart frisk

Idag er ikke formen så verst. God nok til at jeg skriver blogg.

Som selvstendig næringsdrivende blir det ikke penger av å sitte hjemme. Imorgen skal jeg på jobb, og søndag står 14 dagers jobbreis for tur. Jeg MÅ altså bli frisk idag! 

For øyeblikket er venstre nesebor litt tett, og jeg kan føle meg svimmel hvis jeg snurrer raskt rundt og rundt på gulvet. Håper dette gir seg i kveld.

Har du erfaringer med «man flu», enten som sykdomsbærer eller pårørende?

🙂 FØLG GJERNE BRK BLOGG PÅ FACEBOOK – KLIKK HER OG LIK SIDEN! 🙂

 

#brkblogg #blogg #blogger #bestevenn #egoist #smittebærer #manflu #otrivin #coldzyme

    1. Så fantastisk morsom lesning etter å ha stått å ventet på bussen (E90) som aldri kom. Hjemme 3 timer etter aribeidsslutt 😱 Så takk for litt morsom lesning og god bedring.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg