Oppripet bil etter pelsdyrblogg – tilfeldig, eller?

DYR HELG

Forrige innlegg handlet om dyr i bur. Helgen ble også ganske dyr. Spesielt for forsikringsselskapet mitt. Noen burde kanskje havnet i buret. 

Fredag kveld parkerte jeg utenfor en blokkleilighet som foreldrene mine eier i Stavanger. Jeg har tidligere bodd der i 6-7 år, og har alltid stått trygt parkert utenfor. Etter å ha oppdatert Facebookstatusen var det nok ingen tvil om hvor i verden jeg var. Det ser jeg ingen grunn til at det skal være heller – tvil altså. Det ble en kjekk tur på byen på fredagskvelden. Lørdag sov jeg lenge, før jeg sto opp og gikk ut for å handle litt mat.

På denne parkeringsplassen sto jeg parkert. Fredag kveld var det helt fullt, med ca 20 biler. 

 

Svinepels på parkeringsplassen

Jeg ruslet opp til nærmeste matvarebutikk. Det var helt stille i gatene. Fuglene kvitret, og jeg kjente jeg var i godt humør. Det var rett og slett litt vårstemning. Da jeg kom tilbake igjen til blokka, kikket jeg tilfeldigvis bort mot bilen. Der så jeg en ganske lang, hvit stripe på høyre forskjerm. Jeg gikk bor for å se. Det var dessverre ikke skitt, slik jeg først tenkte.

Neida – her var det skrapt med en skarp gjenstand, sannsynligvis en nøkkel. En ekte svinepels hadde vært på ferde! 

 

Nedtur med godt humør

Dette høres nok rart ut, men jeg var i så godt humør, og så sulten, at jeg tenkte: «Jaja, det er ikke annet å gjøre enn å få det fikset.» Så gikk jeg inn og stekte rundstykker. Litt forbannet var jeg nok innerst inne, men syns det var fint at det bare var forskjermen som var ødelagt. Materielle ting har aldri betydd så mye for meg – jeg bryr meg mest om levende skapninger. Enkelte har gjerne ikke skjønt det, men leser du BRK blogg, så må du gjerne reflektere litt over det underliggende budskapet i tekstene.  

FØLG BRK BLOGG PÅ FACEBOOK – KLIKK HER!

Mens jeg spiste, funderte jeg litt på når dette hadde skjedd. Hvem kunne ha gjort det?

God og mett, bestemte jeg meg for å gå ut og kikke om det var gjort hærverk på andre biler. Ikke minst måtte jeg ta en nærmere kikk på min egen bil.

Det ble en skikkelig nedtur. Det var betydelig mer enn det jeg først hadde sett.

Bilen min var lett ripet fremme i grillen. Det var dype riper i både høyre og venstre forskjerm, samt venstre bakdør og venstre bakskjerm. Ingen andre biler var oppripet.

 

Opptur med enda bedre humør

Til dags dato har jeg ikke hatt noen uvenner eller fiender. Aldri opplevd noe lignende, og heller aldri fått noen trusler.

Dette kan selvfølgelig være tilfeldig, men det stinker litt. Hvorfor var ingen andre biler oppripet?

Utpå ettermiddagen stakk jeg innom politistasjonen i Stavanger og anmeldte forholdet. Det ble en opptur. Var nemlig en meget sjarmerende dame som satt i vakten der… Hun fikk jo høre om bloggen min i samme slengen, så nå kan de lese om offentlige ledere på politihuset, mens de henlegger saken. 🙂 Hun visste ikke om andre biler som det var meldt hærverk på denne dagen.

 

Alt ordner seg!

Bilen er kaskoforsikret og jeg meldte skaden på nettsidene til forsikringsselskapet. Allerede kl 11.45 på søndagen fikk jeg mail om at skaden ble dekket. Jeg kunne levere bilen til Bilhuset Lakk & Skade AS, og kunne ha leiebil i opptil 10 dager om det skulle være nødvendig. Kjapp og bra saksbehandling der altså. Blir fint med nylakkert bil! 

Hva slags formål eller glede den eller de som gjorde dette har hatt, det vet ikke jeg. Hvem det var, vet jeg heller ikke. 

Vet du? Har du noen anelse vil jeg gjerne ha beskjed.

Selv håper jeg at det var tilfeldig valg av bil. Utvalgt av en av byens svinepelser.

Skjedde dette som følge av bloggen min, kan det dessverre bli mye lakkering i fremtiden. Jeg kommer til å skrive det jeg mener. 

Ønsker du å hjelpe meg med å dekke egenandelen på 8 000 kroner? Vipps gjerne ditt bidrag til 980 10 970. Alle bidrag mottas med stor takknemlighet! 

🙂 FØLG BRK BLOGG PÅ FACEBOOK – KLIKK HER 🙂

 

#brkblogg #blogg #blogger #bil #hærverk #detordnerseg #lakkskade #anmeldt 

Siste innlegg