Working on a dream...

Velkommen til BRK blogg!

Så kjekt at nettopp du har klikket deg inn på denne siden! Håper du blir en fast følger!

Hva er målet mitt med denne bloggen?

Jo - den skal være mitt første steg mot å bli rikskjendis i Norge. Jeg går for å bli en av de mest leste mannlige bloggerne innen sommeren 2019.

I løpet av 2018 er målet å poste minst 140 unike blogginnlegg.

På veien frem mot målet som rikskjendis skal bloggen føre til personlig utvikling for meg, og forhåpentligvis også mye god lesing for deg.

Jeg ønsker å dele mine tanker og følelser om mange forskjellige tema. Alt fra oppvekst, skole, jobb og personlige relasjoner, til skråblikk på dagsaktuelle nyheter og sarkastiske innlegg. Ironi og sarkasme kan være vanskelig å avdekke om du ikke kjenner skrivestilen, så i tilfeller der det er nødvendig å lese mellom linjene skal du få et hint. Ellers kan du regne med at det jeg skriver er det jeg mener.

Bloggpostene kommer til å være ganske personlige. Du må gjerne ha andre meninger og synspunkt enn meg. På de fleste innleggene vil det være åpent for kommentarer, men tenk deg da om to ganger før du hamrer i vei på tastaturet. Jeg forbeholder meg retten til å sitere tilbakemeldinger jeg får, så hvis du kommenterer - stå for det du sier!

 

Hvorfor er målet med bloggen å bli rikskjendis?

Det som appellerer til meg, er at jeg har lyst til å nå ut til alle - spre humor og glede, men også å få folk til å reflektere over ting. Det gir meg mye energi når jeg føler at jeg blir sett og hørt. Det vil gi meg mye å fremstå som et godt forbilde for mange andre. Vet alle hvem jeg er, åpner det mange dører til ulike miljøer. Dette fører igjen til mulighet for enda mer personlig utvikling, og også et større inntektspotensial.

Jeg drømmer om å leve et liv som er helt unikt. Denne bloggen og etterhvert kjendisstatus skal være noen av redskapene mine for å oppfylle drømmen.

God lesing og på forhånd takk for tilbakemeldinger! 

6

Gøy :D Stå på!!! Viktig å ha troen på seg selv!

Nicole Touch: Tusen takk!

Hei. Spennende. Kjedelig med bilen din da. Jeg som har en formening om at Stavanger er en "snill" by:)) Det er det jeg prøver å formidle med min blogg.... så kommer du og ødelegger hele moroa igjen... må nok begynne på scratch igjen jeg da.... Får vel være et lite Stavanger politi mot deg jeg da - i tilfelle :)) Ha en flott kveld.

stavangerinmyheart: Hehe, jeg har også en formening om at det er en snill by, derfor ble jeg ganske overrasket av dette. Vi har hatt leilighet der siden 2003 og aldri opplevd noe trøbbel... Ha en fin kveld du også! :)

Dette var en artig blogg. High 🙌 Til deg. Gleder meg til mer latter, høre om patenten på fiseproblematikken m.m Heia deg👏

Sylvia: Hei! Tusen takk! Ja, nå er det spenning i luften, for det kan nemlig se ut som jeg skal på date neste helg... :)

Skriv en ny kommentar